YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 28 Şubat, 2021 Muhteşem Meksikalı: Nachos
Pazar, 21 Şubat, 2021 Antalya piyazı 
Pazar, 14 Şubat, 2021 Fırında zahmetsiz balık
Pazar, 07 Şubat, 2021 Deniz ürünlü makarna
Pazar, 31 Ocak, 2021 Ev yapımı makarna (Vegan tarif)
Pazar, 24 Ocak, 2021 Viyana usulü patates salatası
Pazar, 17 Ocak, 2021 Gerçek Viyana şnitzeli
Pazar, 10 Ocak, 2021 Bal kabağı çorbası
Pazar, 03 Ocak, 2021 2021’e giriş: Tuzda balık
Pazar, 27 Aralık, 2020 Yılbaşı sofrası: Fırında tavuk  
Pazar, 20 Aralık, 2020 Yılbaşı sofrası: Beef wellington
Pazar, 13 Aralık, 2020 Yeni keşifler
Pazar, 06 Aralık, 2020 En lezzetli omlet
Pazar, 29 Kasım, 2020 Sayılar
Pazar, 22 Kasım, 2020 Yeme içme sektörünün zor günleri
Pazar, 15 Kasım, 2020 Sebzeli musakka
Pazar, 25 Ekim, 2020 Thai usulü yasemin pilavı
Pazar, 18 Ekim, 2020 İtalyan lezzeti 'panda kotta'
Pazar, 11 Ekim, 2020 Balık suyu nasıl olmalı?
Pazar, 04 Ekim, 2020 Lohikeitto da neymiş?
Pazar, 27 Eylül, 2020 Acı biber reçeli
Pazar, 20 Eylül, 2020 Acuka
Pazar, 13 Eylül, 2020 İstanbul lahmacun endeksi
Pazar, 30 Ağustos, 2020 Girit köftesi
Pazar, 23 Ağustos, 2020 Bir İnegöl köfte tarifi
Pazar, 16 Ağustos, 2020 Evde ızgara balık
Pazar, 09 Ağustos, 2020 Alman klasiği currywurst
Pazar, 19 Temmuz, 2020 İtalya’ya veda: Bruschetta