YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 25 Temmuz, 2021 Ayvalık’tan bir daha Tamam
Pazar, 11 Temmuz, 2021 Evde döner yapmak
Pazar, 04 Temmuz, 2021 Fransız usulü çilekli tart
Pazar, 20 Haziran, 2021 Patlıcan mevsimine girerken alinazik
Pazar, 13 Haziran, 2021 Ton balığı utanır mı?
Pazar, 23 Mayıs, 2021 Bahar kokulu köfte
Pazar, 16 Mayıs, 2021 Limonlu tavuk
Pazar, 09 Mayıs, 2021 Efes Final Four’da
Pazar, 02 Mayıs, 2021 Urlabahçe
Pazar, 25 Nisan, 2021 Gastroturizm’in zirvesi
Pazar, 18 Nisan, 2021 İç baklalı enginar çorbası
Pazar, 11 Nisan, 2021 Tatlı ekşi soslu tavuk
Pazar, 04 Nisan, 2021 Bulaşıcı Sandviç: Sloppy Joe
Pazar, 28 Mart, 2021 İtalyan bonfile salatası
Pazar, 21 Mart, 2021 Fırında Ratatouille’lu tavuk
Pazar, 14 Mart, 2021 Lahanaya acı lezzet
Pazar, 07 Mart, 2021 Diyet salatası
Pazar, 28 Şubat, 2021 Muhteşem Meksikalı: Nachos
Pazar, 21 Şubat, 2021 Antalya piyazı 
Pazar, 14 Şubat, 2021 Fırında zahmetsiz balık
Pazar, 07 Şubat, 2021 Deniz ürünlü makarna
Pazar, 31 Ocak, 2021 Ev yapımı makarna (Vegan tarif)
Pazar, 24 Ocak, 2021 Viyana usulü patates salatası
Pazar, 17 Ocak, 2021 Gerçek Viyana şnitzeli
Pazar, 10 Ocak, 2021 Bal kabağı çorbası
Pazar, 03 Ocak, 2021 2021’e giriş: Tuzda balık
Pazar, 27 Aralık, 2020 Yılbaşı sofrası: Fırında tavuk  
Pazar, 20 Aralık, 2020 Yılbaşı sofrası: Beef wellington