YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 25 Ekim, 2020 Thai usulü yasemin pilavı
Pazar, 18 Ekim, 2020 İtalyan lezzeti 'panda kotta'
Pazar, 11 Ekim, 2020 Balık suyu nasıl olmalı?
Pazar, 04 Ekim, 2020 Lohikeitto da neymiş?
Pazar, 27 Eylül, 2020 Acı biber reçeli
Pazar, 20 Eylül, 2020 Acuka
Pazar, 13 Eylül, 2020 İstanbul lahmacun endeksi
Pazar, 30 Ağustos, 2020 Girit köftesi
Pazar, 23 Ağustos, 2020 Bir İnegöl köfte tarifi
Pazar, 16 Ağustos, 2020 Evde ızgara balık
Pazar, 09 Ağustos, 2020 Alman klasiği currywurst
Pazar, 19 Temmuz, 2020 İtalya’ya veda: Bruschetta
Pazar, 12 Temmuz, 2020 Kahvaltı kaçamağı: Pişi
Pazar, 28 Haziran, 2020 Karides güveç
Pazar, 21 Haziran, 2020 Deniz kokusu: Midyeli risotto
Pazar, 14 Haziran, 2020 En kolay ekmek: Ciabatta
Pazar, 07 Haziran, 2020 Fırında tavuk kanat
Pazar, 31 Mayıs, 2020 Kahve kahve
Pazar, 24 Mayıs, 2020 Kahvaltıya tavada börek
Pazar, 10 Mayıs, 2020 Kıbrıs lezzetleri
Pazar, 03 Mayıs, 2020 İdeal makarna yapmanın ipuçları
Pazar, 12 Nisan, 2020 Sokağa çıkma ekmek yap
Pazar, 29 Mart, 2020 Kriz yönetimi
Pazar, 22 Mart, 2020 Karantina günleri
Pazar, 15 Mart, 2020 Covid-19 günlerinde yemek