YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 15 Temmuz, 2018 Hamburger süsleme fikirleri
Pazar, 01 Temmuz, 2018 Bari hamburger yapalım
Pazar, 17 Haziran, 2018 Tatar böreğini kendiniz tamamlayın
Pazar, 10 Haziran, 2018 Hoşçakal mutfağın rockstar'ı
Pazar, 03 Haziran, 2018 Mutfakta en önemli aksesuar: Bıçak
Pazar, 27 Mayıs, 2018 Bursa kebabının hikayesi
Pazar, 13 Mayıs, 2018 Krepli Anneler Günü kahvaltısı
Pazar, 29 Nisan, 2018 Müdavimleri var: Afitap Meyhane
Pazar, 22 Nisan, 2018 Kuşkonmaz zamanı
Pazar, 15 Nisan, 2018 Taze bakla favası
Pazar, 01 Nisan, 2018 Enginar zamanı
Pazar, 18 Şubat, 2018 Balıkçıköy Fahri
Pazar, 28 Ocak, 2018 Olmayan restoranın hikayesi
Pazar, 21 Ocak, 2018 Tavada pizza tost
Pazar, 14 Ocak, 2018 Karaköy’ün son trendi: Mürver
Pazar, 07 Ocak, 2018 Aydın Boysan hoşçakal
Pazar, 31 Aralık, 2017 Hoşçakal 2017
Pazar, 24 Aralık, 2017 Yılbaşı tarifleri: Beef Wellington
Pazar, 17 Aralık, 2017 Yılbaşı tarifleri: Fırında hindi
Pazar, 10 Aralık, 2017 Yeni yıl tarifleri: Truffle çikolata
Pazar, 03 Aralık, 2017 İtalyan ahırında yemek keyfi
Pazar, 26 Kasım, 2017 Ben gurme değilim
Pazar, 12 Kasım, 2017 Atatürk’ün en sevdiği meze: Fava