YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 05 Kasım, 2017 Neden bir döküm tencereniz olmalı?
Pazar, 29 Ekim, 2017 Sous vide pişirme nedir?
Pazar, 08 Ekim, 2017 Et pişirmeye bilimsel bakış
Pazar, 01 Ekim, 2017 Harika kebabın anavatanı Adana
Pazar, 17 Eylül, 2017 Evde makarna yapmak
Pazar, 10 Eylül, 2017 Makarna'nın hikâyesi
Pazar, 27 Ağustos, 2017 Latin esintisi: Avokado
Pazar, 20 Ağustos, 2017 Yeni başlayanlar için mutfak
Pazar, 30 Temmuz, 2017 Domates zamanı
Pazar, 16 Temmuz, 2017 Adrasan'da nefis bir yemek: Saide
Pazar, 09 Temmuz, 2017 Her güzelliği itinayla bozuyoruz
Pazar, 25 Haziran, 2017 Torino Seyahatnamesi
Pazar, 18 Haziran, 2017 Bir Torino hikâyesi
Pazar, 04 Haziran, 2017 İtalya ile farklarımız
Pazar, 14 Mayıs, 2017 Anneler Günü kahvaltısı
Pazar, 07 Mayıs, 2017 Yeni zenginlik göstergesi!
Pazar, 30 Nisan, 2017 ‘Mühendisten dürümcü’: Rolla
Pazar, 02 Nisan, 2017 Bugün mezeler benden!
Pazar, 19 Mart, 2017 Hollanda'ya bir gol de benden
Pazar, 12 Mart, 2017 İzmir'in sokak lezzetleri
Pazar, 05 Mart, 2017 Ankara'nın asbest riski nedir?
Pazar, 19 Şubat, 2017 Kendine gurme demek ne kolay
Pazar, 12 Şubat, 2017 Kısa bir Antep turu
Pazar, 05 Şubat, 2017 Kuzu incikli makarna
Pazar, 29 Ocak, 2017 Ekonomik çöküş
Pazar, 15 Ocak, 2017 Evde ızgara yapmak
Pazar, 25 Aralık, 2016 Yeni yıl yaklaşırken