Tamer Karadağlı'nın katılacağı program iptal edildi

Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın'a yaptığı saygısız tavırla gündeme gelen Tamer Karadağlı'nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı'nın yemeği iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Altın Portakal Film Festivali’nde oyuncu Nihal Yalçın’la yaşadığı diyalog ile gündeme gelen Tamer Karadağlı’nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu iptal edildi. İptal talebinin Tamer Karadağlı'dan geldiği belirtildi. 

Vakfın açıklaması şöyle:

”Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu ile vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan’nın ev sahipliğinde değerli sanatçı sayın Tamer Karadağlı’nın da katılacağı ve 13 Ekim 2021 Çarşamba günü (yarın) saat 14.00 – 16.00 saatleri arasındaki Mart Restaurant Lounge’da yapılması planlanan yemek davetimiz İPTAL edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.”

PINAR ALTUĞ'DAN TAMER KARADAĞLI'YA DESTEK

Pınar Altuğ, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde birlikte oynadığı Tamer Karadağlı'ya destek açıklamasında bulundu. Altuğ, Haber Türk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Karadağlı'nın kadınlara karşı saygılı ve zarif bir insan olduğunu belirterek Nihal Yalçın'ı suçladı:

"Törenler ağzınıza geleni söylediğiniz bir yer değildir. O tören içindekilerinizi dökeceğiniz, sohbet edeceğiniz yer değildir. Sen konuşurken arkadaki kişi beklemek durumunda da değildir. Bu durum niye cinsiyetçiliğe varıyor onu bilmiyorum. Tamer'le iki gündür konuşuyoruz, gülüyoruz yani. Siz böyle arkada direk gibi beklemek ister misiniz? Ödülü takdim edecek kişi senin konuşmanı beklemeden sahneden inebilir. Ödül verirken 'Sus mu diyorsunuz?' gibi bir tavır yakışıksız. Kim kime saygısızlık yaptı o beni ilgilendirmiyor. Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak görmeyi manasız buluyorum. Ben orada terbiyesizlik görmedim. Ben arkadaşımın saygısız ve terbiyesiz biri olmadığını biliyorum. Aksine kadınlara karşı çok zarif bir adamdır, bunu da Tamer Karadağlı, 19 yıllık partneri olarak söylüyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

Festivalde Yalçın, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ‘Zuhal’ filmindeki rolüyle kazanmıştı. Yalçın, kürsüye çıkmasının ardından teşekkür konuşmasını yaparken Karadağlı da elinde ödülle hemen arkasında beklemişti. Bu sırada Karadağlı’nın sıkıldığını belli eden mimikleri dikkat çekmişti.

Karadağlı, Yalçın henüz konuşmasına devam ederken ödülü uzatmıştı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Yalçın, önce “Kim verdi ödülü” diye sorarak arkasına bakmış, ardından da “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz” demişti. (HABER MERKEZİ)