Nihal Yalçın: Törenden sonra arkadaki olağanüstü mimikleri görme fırsatım oldu

Tamer Karadağlı'nın Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alırken konuşmasını bölmesi üzerine tweet atan Yalçın, sahnede çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın'ın konuşmasını bölen Tamer Karadağlı gündem oldu. Ödülü veren Karadağlı'nın tavırları ve Yalçın'ın teşekkür konuşması sırasında araya girip ödülü uzatması üzerine birçok kişi Yalçın'a destek mesajı verdi.

Sanatçı Güvenç Dağüstün de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Yalçın'ın konuşma yapmadan önce ödülü alması gerektiğini belirtti. Dağüstün, "Nihal arkadaşımdır, hastasıyım. Ödülü alır almaz mesaj attım, kutladım. Arkada duran beyden ise hiç hazzetmem. Ancak şöyle bir şey var: Nihal’in önce ödülü alıp sonra konuşmasını yapması gerekirdi. Heyecandan önce mikrofona gidiyor. Önce ödülü alsa o bey çoktan gitmiş olacaktı" ifadelerini kullandı.

Dağüstün'ne yanıt veren Nihal Yalçın ise, "Evet çok heyecanlıydım. Ama törenden sonra arkadaki olağanüstü mimikleri görme fırsatım oldu:)" dedi. Yalçın bir diğer paylaşımında ise, "O kadar doğru ki:) ama valla heyecanlıydım" diye belirtti.

Törende konuşması bölünen Yalçın, “Kim verdi ödülü, sus mu dediniz?” diyerek tepki göstermiş. Tamer Karadağlı ise "Rica ederim, ödülünüzle birlikte konuşun diye..." ifadelerini kullanmıştı. Karadağlı’nın konuşma sırasındaki tavrı da tepki çekmişti. 

 

NİHAL YALÇIN'DAN TAMER KARADAĞLI TAKLİDİ 

Nihal Yalçın, kendisi konuşurken yaptığı mimikler ve ödülünü takdim etme şekli eleştiri konusu olan Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptı. 


Yalçın'ın Zeynep Ocak ile yaptığı taklidi Ocak, Instagram hesabından paylaştı. (HABER MERKEZİ)