Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nun tanıtım videosu: Güvenli odalar, her blokta çift asansör

Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nun 2021'deki tanıtım videosu asansör faciasının ardından sosyal medyada gündem oldu: "Sahip olduğu en iyi standartlarla gençlerimizin yuvası: GSB Yurtları."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Asansör düşmesi sonucu Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş'ın hayatını kaybettiği, 15 öğrencinin yaralandığı Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nun 2021 yılındaki tanıtım filmi gündem oldu ve tepki çekti.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yurdun tanıtım videosunu 30 Eylül 2021'de Facebook'ta "Güzelhisar Yurt Müdürlüğü. Dünyanın en büyük yurt altyapısı, sahip olduğu en iyi standartlarla gençlerimizin yuvası: #GSBYurtları Merkez/Efeler ilçemize yeni yapılan 2006 kapasiteli yuvanızda sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz" notuyla paylaşıldı. 

Tanıtım filminde "2006 kişi kapasiteli, güvenli ve konforlu odalar, odaya özel çalışma alanı, odaya özel duş-lavabo, konferans salonu, etüt salonları mescit, engelli lavaboları, yemekhane her blokta çift asansör" ifadelerine yer verildi. (HABER MERKEZİ)