Trump'la ilgili yeni iddia: Kızı ve eski gelini ajanlarla yakınlaştı

ABD'li gazeteci Carol Leonnig, yeni kitabında Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump'ın ve eski gelini Vanessa Trump'ın, Gizli Servis ajanlarıyla yakınlaştığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de eski Başkan Donald Trump'ın başını ağrıtacak kitaplara bir yenisi eklendi. The Guardian, Amerikalı Pulitzer ödüllü Gazeteci Carol Leonnig'in önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek olan "Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service" isimli yeni kitabında yer alan bir iddiayı paylaştı. The Washington Post yazarı Leonnig, kitabında Trump ailesinin Gizli Servis ajanlarıyla yakınlaştığını ileri sürdü.

Leonnig yeni kitabında, Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr'ın eski eşi Vanessa Trump'ın aileye atanan ajanlardan biriyle çıkmaya başladığını iddia etti. 12 yıl evli kalan çift, 2018 yılında boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Leonnig, söz konusu ajanın, Vanessa Trump'ın resmi koruması olmadığı için disiplin cezasına çarptırılmadığını da belirtiyor.

Kitapta ayrıca Donald Trump'ın ikinci eşinden olan kızı Tiffany Trump'ın, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra ajanlardan birisiyle yakınlaştığı iddia ediliyor. Ancak yine kitapta hem ajanın hem Tiffany Trump'ın istenmeyen bir şey olmadığını söylediği aktarılıyor. 

Leonnig ayrıca Donald Trump'ın bu iddiaları bilip bilmediğinin net olmadığını ancak Trump'ın ajanları çok kısa veya fazla kilolu bulduğu için kovmak istediğini iddia etti. (DIŞ HABERLER)