Kılıçdaroğlu da #20yaschallenge paylaşımı yaptı

Twitter'da #20yaschallenge furyasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu paylaştığı gençlik fotoğrafına "Hey gidi yıllar… Selvi Hanım'ı etkilemek çok önemliydi tabi:)" notu düştü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Twitter'da günün konusu #20yaschallenge furyası oldu. On binlerce kullanıcı #20yaschallenge etiketiyle gençlik fotoğraflarını paylaştı.

Son günlerde sosyal medyayı sıklıkla kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter Türkiye gündeminin ilk sırasındaki furyaya katıldı. gençlik yıllarından bir fotoğrafını paylaşan Kılıçdaroğlu "Hey gidi yıllar… Selvi Hanım'ı etkilemek çok önemliydi tabi:)" notu düştü. 

Kılıçdaroğlu'nun ardından, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  "O yıllarda cep telefonu dolayısıyla selfie olmayınca fotoğraf makinasını yere koyup kadraja girmek için yere uzanmanız gerekebiliyordu :) Zaman ayarlı fotoğraf makinası olan arkadaşlar candı o yıllarda Vizeler sonrası İzmit #PembeKayalıklar hatırası" açıklamasıyla 20'li yaşlarından bir kare paylaştı. (HABER MERKEZİ)