Kılıçdaroğlu: Saray'ın bana atadığı trollere başarılar dilerim, onların da işi zor

Kılıçdaroğlu çektiği video ve evinin mutfağıyla ilgili yorumları değerlendirdi: "O dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Bu arada Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gece evinin mutfağında çekip yayınladığı videoya gelen yorumlara cevap verdi. Yine Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş :) Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz" dedi.

Ardından videoyu yayınlamasının ardından açılan #HangiKılıçdaroğlu etiketini de değerlendiren CHP lideri şu mesajı paylaştı: "Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim."

Kemal Kılıçdaroğlu evinin mutfağında çektiği videoda gençlere seslenmiş ve "Bunları artık yemeyin. Biz iktidara geliyoruz. Sizden çalınan ne varsa, alıp size vereceğim" demişti. (HABER MERKEZİ)