Kılıçdaroğlu: Ölüm edebiyatı yapanlara kulaklarınızı kapatın

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi, gençlere seslendi: "Ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı kapatın. Benim görevim sizin umudunuzu büyütmektir. Hiç endişe etmeyin."

Google Haberlere Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın " Ölümden korkmadık. Bu yolculuğumuzu böyle devam ettireceğiz. Siz zaten ölümden kaçacak delik arayanlardansınız" sözlerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla gençlere seslenen Kılıçdaroğlu “Sizden istirhamım, ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı kapatın” dedi.

“Bugün Erdoğan yine konuştu, ölümlerden, ölüm korkusundan, cesetlerden, mezarlardan söz etti. Nedir Allah aşkına bunlar? Hepimiz faniyiz. Bunu çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullanan CHP lideri, şunları söyledi: "Gençlerin umuda ihtiyacı var. Gençlerin umudu, bir bahar güneşi gibi taptaze olmalı, güçlü olmalı. Gençler sizden bir isteğim var ölüm edebiyatı yapanlara kulaklarınızı tıkayınız. Benim görevim sizin umudunuzu büyütmektir. Bir bahar güneşi gibi taptaze tutmaktır. Hiç endişe etmeyin. Size bir sözüm daha var, sizden çalınan ne varsa tamamını alıp, iade edeceğim, telafi edeceğim. Bu benim görevimdir." (HABER MERKEZİ)