Altun: Benim anonim olma hakkımı elimden aldılar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kiraladığı arazideki izinsiz yapıların yıkımıyla ilgili haberlerde evlerine de yer verildiğini söyleyen Altun'un eşi Fatmanur Altun, "Evin adresi ortaya döküldü. Benim anonim olma hakkımı elimden aldılar, bir polis korumayı dahi almak istemeyen bir insandım" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, evinin yanında bulunan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı araziye yaptığı çardak ve şömine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından izinsiz olduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan Altun eşi Fatmanur Altun, konuyla ilgili haberleri eleştirdi. Altun, "Öyle üzgünüm ki… Ben ve dört çocuğum bunca yıldır sakince, kendi halimizde yaşamaya çalışan insanlardık. Bu süreçte boy boy fotoğraflarım çıkıyor, evin adresi ortaya döküldü, her gün türlü iftiralar atılıyor" dedi.

"Benim anonim olma hakkımı elimden aldılar Nagehan Hanım, bir polis korumayı dahi almak istemeyen bir insandım" diyen Altun, şunları söyledi:

"Mütevazı bir hayat yaşadık hep. Ama bu olanlardan sonra artık tanınmadan yaşamak çok zorlaştı. Çocukları korumak çok zor, her türlü haberi görüyorlar. Sosyal medyayı takip ediyorlar. Yazılanlardan çok etkileniyorlar. Aşırı tedirgin bir ruh halinde yaşıyorlar. Onlara mı üzüleyim, evimizin etrafında dedektiflik yapanların ne yapıp ettiğine mi bakayım bilemedim. En çok mahremiyetin böylesine hiçe sayılması, temel kırmızı çizgilerin bu kadar kaybolması çok acı."

Fahrettin Altun'un kaçak yapıları yıkıldıFahrettin Altun'un kaçak yapıları yıkıldı

Fahrettin Altun'un kaçak yapı haberine terör soruşturmasıFahrettin Altun'un kaçak yapı haberine terör soruşturması

Fahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekmekle suçlanan CHP'li başkana soruşturmaFahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekmekle suçlanan CHP'li başkana soruşturma

4 gazeteci, Fahrettin Altun haberiyle ilgili ifade verdi4 gazeteci, Fahrettin Altun haberiyle ilgili ifade verdi