Susurlukçu Bandırmalıoğlu'nun öldüğü çatışmayla ilgili 2 kişi daha tutuklandı

Susurluk Davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski bir polisin öldürüldüğü silahlı çatışmayla ilgili soruşturmada 2 kişi daha tuutuklandı.

Ziya Bandırmalıoğlu
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Kadıköy'de Susurluk Davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis Şahin Aslan'ın öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmaya ilişkin adliyeye sevk edilen 2 kişi daha tutuklandı.

20 Aralık akşamı Fenerbahçe'deki bir restoranda çıkan silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve Diyarbakır'da saklandığı adreste yakalanan C.K. ile hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan F.Ç.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Hastanedeki tedavisinin ardından önceki gün adliyeye sevk edilen M.Ö.'ye ise ev hapsi uygulandığı öğrenildi.

Emniyetteki sorgularının ardından 24 Aralık'ta adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla, 1'i de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Gözaltına alınarak adliyeye çıkarılan 7 kişiden tutuklananların sayısı 3'e yükselirken, 1 kişiye ev hapsi uygulandı, 2 kişi adli kontrol, 1 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Olayda yaralanan A.Ç. ve M.Ç.'nin ise tedavi süreçlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. (AA)