Soylu 'En son haziranda görüştüm' dediği Süleyman Özışık'la eylülde programa çıkmıştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "En son geçen yıl haziran ayında görüştüm" dediği Süleyman Özışık ile eylül ayında TGRT'de aynı programa çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suç örgütü liderliğinden mahkumiyeti bulunan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan Hadi Özışık ile görüşme videosunu dün sosyal medya üzerinden yayınlamasının yankıları sürerken, tarafların eski açıklamaları da gündeme geldi.

Peker'in videosundan bir süre sonra Süper Haber'e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini iddia etti. Özışık kardeşler hakkında "bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular" diyen ve suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Soylu, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı" ifadelerini kullandı. 

ozisik
Süleyman Özışık, Süleyman Soylu'nun katıldığı programı fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı.

 

Ancak, Soylu'nun 24 Eylül 2020'de Süleyman Özışık ile birlikte TGRT programına çıktığı ve fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafların aynı zamanda Özışık'ın Instagram hesabından da paylaşıldığı görüldü. (MA)