CHP'li Özel'den Soylu'ya: 'Temasım ispatlansın ölümü kabul ederim' diyordun

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'le ilgili, "Temasım ispatlansın ölümü kabul ederim" dediğini hatırlattı. Özel "İnsanda biraz utanma olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık'ın Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptığına dair diyalogun yer aldığı video üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Soylu'ya eski açıklamalarını hatırlattı.

Bir süredir yaptığı Youtube yayınlarıyla birtakım iddiaları dile getiren Sedat Peker'in Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmenin kaydını Twitter hesabından yayınlamasının yankıları sürüyor. CHP'li Özel, Twitter hesabından yayınladığı mesajda, Soylu'ya "İnsanda biraz utanma olur... 'Temasım ispatlansın ölümü kabul ederim' diyordun. Senin adına temas kuran, operasyon çeken emir erlerin suçüstü yakalanınca, 'Onlar da bana kumpas kurdular' diyorsun. Dizinin dibinden ayrılmadığın FETÖ seni izliyorsa boynuz kulağı geçti diyordur" diye seslendi.

'HER TÜRLÜ AŞAĞILANMAYA RAZIYIM' DEMİŞTİ

Soylu, Peker'in daha önce yayınladığı videolardaki iddialarına, "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" diyerek yanıt vermişti.

HADİ ÖZIŞIK, ÖZGÜR ÖZEL'E 'İSPATLAMAK ZORUNDASIN' DEMİŞ

Bu arada, Hadi Özışık'ın, Sedat Peker’le aralarında geçen telefon görüşmesinin ifşa olmasından birkaç saat önce yaptığı kayıtta 'aracılık' iddiaları nedeniyle CHP’li Özgür Özel’e tepki gösterdiği ortaya çıktı. Hadi Özışık, YouTube kanalından yaptığı yayında, Cüneyt Özdemir’e yaptığı açıklamadaki “Ben böyle bir şey yapmışsam alçağım, namussuzum” ifadelerine benzer sözler sarf ettiği görüldü. Özışık, Özel’e “Bunu ispatlamak zorundasın. Ben senin yakanı bırakmayacağım” ifadelerini kullanmış. (HABER MERKEZİ)