Sex and the City oyuncularından Chris Noth açıklaması: Acı tecrübelerini paylaşan kadınları destekliyoruz

Sex and the City oyuncuları Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, Chris Noth hakkındaki cinsel saldırı iddialarına ilişkin konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz haftalarda HBO Max'te izleyicilerle buluşan "Sex and the City"nin devam dizisi "And Just Like That"in üç oyuncusu Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth hakkındaki cinsel saldırı iddialarına ilişkin bir açıklama yayınladı. Oyuncular, Noth hakkındaki suçlamaları yapan kadınları desteklediklerini belirtti. 

Cynthia Nixon tarafından Twitter'da paylaşılan yazıda Sarah Jessica Parker ve Kristin Davis'in imzaları da yer aldı. Paylaşımda kullanılan ifadeler şöyle:

"Chris Noth ile ilgili iddiaları duyduğumuz için çok üzgünüz. Öne çıkan ve acı tecrübelerini paylaşan kadınları destekliyoruz. Yaptıkları şeyin yapılması çok zor bir şey olduğunu biliyoruz ve bunun için onları takdir ediyoruz.

 NE OLMUŞTU?

"Sex and The City" dizisinin başrol oyuncularından olan Chris Not, cinsel saldırı iddiasıyla suçlanıyor. Noth ise bir açıklama yaparak, yaşananların rızaya dayalı olduğunu ve saldırı suçlamalarının doğru olmadığını söyledi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Zoe ve Lily takma ismini kullanan iki kadın, 2004 ve 2015 yıllarında oyuncu Chris Noth tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti. Birbirini tanımadıkları belirtilen kadınlar, The Hollywood Reporter’a iddia edilen saldırılarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı.

Suçlamaların ardından Noth’un reklamında oynadığı Peloton ve şu an rol aldığı "The Equalizer" dizisi, oyuncuyla ilişiklerini kestiklerini açıkladı.