Chris Noth'u suçlayan kadınların sayısı 3'e çıktı

Oyuncu Zoe Lister-Jones, Sex and the City dizisinde Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth ve kadınlara yönelik 'uygunsuz' davranışları hakkında iddialarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter sitesinde iki kadının Sex and The City dizisinin başrol oyuncularından olan Chris Noth'u cinsel saldırı iddiasıyla suçladığına yönelik bir haber yayınlanmasının ardından "Life in Pieces", "New Girl" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Zoe Lister-Jones da, Noth'u uygunsuz davranmakla suçladı. 

Mirror'ın haberine göre, Instagram üzerinden paylaştığı hikâyelerle açıklama yapan oyuncu, 20'li yaşlarındayken "cinsel avcı" olarak nitelediği Chris Noth'un sahibi olduğu gece kulübünde çalıştığını belirterek, Noth'un bir organizatör kadına cinsel açıdan uygunsuz davrandığını iddia etti. 

Aynı yıl, 2005'te "Law & Order: Criminal Intent" dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduğunda Noth'un sette sarhoş olduğunu ve çekim arası sırasında boynunu kokladığını yazdı. 

NE OLMUŞTU?

Sex and The City dizisinin başrol oyuncularından olan Chris Not, cinsel saldırı iddiasıyla suçlanıyor. Noth ise bir açıklama yaparak, yaşananların rızaya dayalı olduğunu ve saldırı suçlamalarının doğru olmadığını söyledi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Zoe ve Lily takma ismini kullanan iki kadın, 2004 ve 2015 yıllarında oyuncu Chris Noth tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti. Birbirini tanımadıkları belirtilen kadınlar, The Hollywood Reporter’a iddia edilen saldırılarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı.