Kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy taburcu edildi

Merzifon'da tiyatro ekibini taşıyan minibüsün karıştığı ve 3 kişinin öldüğü kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy, taburcu oldu. Burak Gülçebi'nin tedavisi ise sürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Çorum'da "Baş Belası" adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan minibüsün Amasya'nın Merzifon ilçesinde TIR'a arkadan çarptığı ve 3 kişinin öldüğü kazada yaralananların tedavisi sürüyor. 

Sergen Deveci'nin ambulans uçakla İstanbul'a götürülmesinin ardından, kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy, Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi'nde tamamlanan tedavisinin ardından akşam saatlerinde taburcu edildi.

DHA'nın aktardığına göre Fersoy, kentten ayrılarak İstanbul'a gitti. Kazadan yaralı kurtulan, Burak Gülçebi'nin aynı hastane servisinde tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Çorum'da "Baş Belası" adlı oyunu sahneledikten sonra Samsun'a gitmek için yola çıkan tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs önünde giden TIR'a çarpmış, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti. (HABER MERKEZİ)