Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Begüm Öner'den Tolga Güleryüz paylaşımı

Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Begüm Öner, tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarpması sonrası meydana gelen kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz ile ilgili paylaşım yaptı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarpması sonrası meydana gelen kazada minibüste bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Begüm Öner sosyal medya hesaplarından, hayatını kaybeden oyuncu Tolga Güleryüz ile ilgili paylaşım yaptı. 

Sosyal medya hesabında Tolga Güleryüz'ün fotoğrafını paylaşan Ceyhun Fersoy, "Canım çok acıyor ama öyle böyle değil… 2-3 aya toparlarım ama sen olmayacaksın… Çok hayallerimiz, umutlarımız geleceğimiz vardı. Canım arkadaşım, dostum…. Seni anlatmak için seninle yaşamak lazım. Seni asla ama asla unutmayacağım. Bunları yazarken hala inanamıyorum. Çok seviyorum seni. Ama çok…." ifadelerini kullandı.

Başka bir paylaşımında da kazadan 10 dakika öncesini anlatan Fersoy, "Acımın tarifi yok, böyle bir paylaşım yapacağım aklıma gelmezdi. Seni hep güzel hatırlayacağım, kazadan 10 dakika önce bana elini versene dedin. Anlamadım... Hissettin mi? İçim acıyor Tolga... Çok yanıyorum" dedi.

'SERGEN'İN BİLİNCİ AÇIK'

Melis İşiten, Güleryüz'le bir fotoğrafını paylaşarak, "Seni seviyorum. Işıklar içinde uyu Tolga’m" yazdı. İşiten bir diğer paylaşımında ise, "Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık... Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" mesajını paylaştı.

Begüm Öner de Güleryüz'ün fotoğrafını eklediği paylaşımına, "Şimdi bana siyah-beyaz yap bunu derdin ama ben senin enerjine neşene gölge düşürmek istemedim be Tolgiş…Seni çok sevdim hep de çok seveceğim. Hiç yakışmadı bu sana be. İnanmak imkansız, boşluğun çok büyük.. Çok güzel hayallerimiz vardı bizi bekleyen.. Vedan çok ani.. Şakaların kulaklarımdan hiç eksilmeyecek çok anacağız seni ama çok sensiz, çok buruk, çok yarım… Gittiğin yerde çok mutlu ol e mi" notunu düştü. 

Oyuncu Zeynep Gülmez de eski eşi Tolga Güleryüz’ü sosyal medya hesabında andı. Güleryüz'ün fotoğrafını paylaşan Zeynep Gülmez, “Kabullenmek çok zor. Acıyı yazmak. Kelimeler anlamsız gelir. Boş... Ben seni affettim... Affet beni..." ifadelerini kullandı.

TOLGA GÜLERYÜZ BUGÜN İZMİR'DE DEFNEDİLECEK

 Tolga Güleryüz'ün cenazesi bugün ikindi namazında İzmir Evka-5 Osmanlı Cami'sinden kaldırılıp Doğançay Mezarlığı'na defnedilecek.