Kazada hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Özgür Karataş toprağa verildi

Amasya'da tiyatro turnesi dönüşü tıra çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz ve Burak Topçu ile birlikte hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Çorum'da "Baş Belası" adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde giden tıra çarptı. Kazada minibüste bulunan oyunculardan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti.

KARATAŞ, SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Özgür Karataş'ın cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi. Karataş, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DHA'nın aktardığına göre, Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Kadercilik veya başka bir şey demek istemiyorum ama o akşam aslında oyundan sonra Çorum'da kalmaları gerekiyor ama otelle ilgili bir problem yaşıyorlar ve 'Yola devam edelim' diyorlar. Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)