Kadın akademisyenin odasını basan profesör serbest bırakıldı

İstanbul Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. B.A., Kocaeli Üniversitesi'nde akademisyen olan Ş.K.'nin odasını basarak tehdit etti. Gözaltına alınan B.A., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görevli Ş.K.'nin odasına gelerek kendisiyle evlenmemesi halinde onu işsiz bırakacağını söyledi. Olay, önce üniversite güvenliğine daha sonra da polise bildirildi.

DHA'daki habere göre, İstanbul Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. B.A., 28 Kasım öğle saatlerinde, eski doktora öğrencisi olan ve şimdilerde Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görev yapan Ş.K.'nin Umuttepe Yerleşkesi'nde bulunan odasına geldi. İddiaya göre B.A., Ş.K.'ye kendisiyle evlenmemesi halinde onu işsiz bırakmakla tehdit etti. 

İkili arasında yaşanan tartışma sırasında B.A., odada bulunan eşyalara da zarar verdi. Olayı duyanlar, durumu üniversite güvenliği ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, B.A:'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Burada ifadesi alınan B.A., işlemlerin ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)