Gazeteci Candemir: Kaçmak için aklımı kaçırmam lazım

Tarihi diziler hakkındaki paylaşımı nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan gazeteci Oktay Candemir, "Normalde bir aydan evvel çıkmayan denetimli kontrol yazısı bu defa bir hafta içinde gönderildi. Diriliş Ertuğrul dizisine ilişkin yargılanacağım için kaçacağımı düşünenler var. Kaçmak için aklımı kaçırmam lazım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT'de başlayacak olan "Uyanış Selçuk" dizisiyle ilgili sosyal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan gazeteci Oktay Candemir, karakola hafta bir imza atacağına dair yazının kendisine ulaştığını belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Candemir, "Normalde bir aydan evvel çıkmayan denetimli kontrol yazısı bana bu defa bir hafta içinde gönderildi. Diriliş Ertuğrul dizisine ilişkin yargılanacağım için kaçacağımı düşünenler var. Kaçmak için Aklımı kaçırmam lazım:) Haftada bir; yani dizi hesabıyla bölüm başına bir imza atacam." ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Gazeteci Oktay Candemir: ‘Uyanış Selçuklu'dan gözaltına alındığım hiç aklıma gelmediGazeteci Oktay Candemir: ‘Uyanış Selçuklu'dan gözaltına alındığım hiç aklıma gelmedi