AÜ Kadın Sempozyumu için iki yeni karar

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nün Savaşta ve Barışta Kadın Sempozyumu'nun Danışma Kurulu tümden kaldırıldı. Festivalin Bilim kurulu da Değiştirildi.

Google Haberlere Abone ol

Nurettin Öztatar

DUVAR - Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nün Rektör Erkan İbiş’in Onursal Başkanlığında düzenleyeceği “Savaşta ve Barışta Kadın” konulu Uluslararası Kadın Sempozyumunun Bilim Kurulunda değişiklikler yapıldı. Danışma Kurulu ise bütünüyle kaldırıldı.

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü ve Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü işbirliği ile 8-10 Mart 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenmesi planlanan “Uluslararası Kadın Sempozyumu”nun Danışma Kurulu listesine öğretim üyelerinin isimlerinin kendilerinden izin alınmadan yazıldığının ortaya çıkmasının ardından listelerin güncellendiği ibaresiyle isimlerin tamamı silinmişti.

Ankara Üniversitesi’nde sempozyum skandalı büyüyorAnkara Üniversitesi’nde sempozyum skandalı büyüyor

Sempozyumun internet sitesinde  yer alan bilgilere göre Bilim Kurulu yeniden düzenlendi. Listenin tamamlanmadığı bilgisiyle yer alan Bilim Kurulu listesinde değişiklikler olurken tartışmalara neden olan Danışma Kurulu’na ilişkin herhangi bir isim yer almadı. Sitede yer alan verilere göre Danışma Kurulu da yok!

liste

Akademisyenler onay alınmadan sempozyum listesine yazıldıAkademisyenler onay alınmadan sempozyum listesine yazıldı

Etiketler kadın sempozyum