Tekmeci saldırgan yeniden gözaltında

Belediye otobüsünde yolculuk eden kadına tekme atan Abdullah Çakıroğlu 'basit yaralama'dan işlem görerek serbest bırakılmıştı. Saldırgan bu kez 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Otobüste yolculuk yapan Hemşire Ayşegül Terzi'ye 'şort giydiği gerekçesiyle' tekme atan 35 yaşındaki şüpheli Abdullah Çakıroğlu hakkında Nöbetçi savcılık talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçlamasıyla yakalama kararı çıkartıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Çakıroğlu'nu Çekmeköy'deki evinde gözaltına aldı.

NE OLMUŞTU?

Savcılıkta ifade veren Çakıroğlu “Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı” demişti. Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkarıldığı sırada basın mensuplarına “Vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey İslam hukukuna göre oldu” diyen şüphelinin Facebook hesabından Menzil tarikatına ait sayfalardan sıklıkla paylaşım yaptığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

Tekmeci saldırgan serbest!Tekmeci saldırgan serbest!