Tekmeci saldırgan serbest!

İETT otobüsünde yolculuk eden Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, 'basit yaralama' işlemi görerek serbest bırakıldı. Şüpheli, ifadesinde "Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Devlet bunları cezalandırmalı" derken, çıkışta 20 tane solcu terörist bana saldırdı" diye seslendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

'GİYİMİNİ BEĞENMEDİKLERİNİ DÖVERİM'

Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta ifade veren Çakıroğlu'nun, "Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" dediği öğrenildi.

'BASİT YARALAMA' GÖRÜLDÜ

Ayşegül Terzi'nin çenesinde ödem oluşacak şekilde yaralandığı doktor raporlarıyla belirlenen olayda savcılık suçun niteliği yönünden Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına karar verdi. Çakıroğlu hakkında 'Basit yaralama' suçundan işlem yapılırken, suçun tutuklanmayı gerektirir katalog bir suç olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı da kaydedildi.

'20 TANE SOLCU TERÖRİST BANA SALDIRDI'

Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şüpheli Çakıroğlu, şunları söyledi: "Arkadaşlar her şey kontrol altında... Sıkıntı yok, gerekli izahatları yapacağım... Vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey İslam hukukuna göre oldu."

Tekmeci saldırgan yeniden gözaltındaTekmeci saldırgan yeniden gözaltında

Facebook paylaşımları ortaya çıktı

Abdullah Çakıroğlu'nun Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Bir Facebook sayfasından, "Açık gezen kadın karımdır" yazılı bir paylaşımı, kendi sayfasında paylaştığı görülen Çakıroğlu'nun, sıklıkla Menzil tarikatına ait sayfalardan paylaşımlar yaptığı belirtildi. (DHA)