Gaziantep Üniversitesi rektörü 'soyunma odası'nı 'giyinme odası' yaptı

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ın spor merkezindeki soyunma odalarının ismini 'giyinme odası' yaptırdığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, yaklaşık 10 yıldır öğrenci, personel ve sivillere hizmet veren üniversitenin spor merkezi SPORIUM'da kıyafet değiştirmek isteyenlerin kullandığı odaların kapılarındaki “Soyunma Odası” yazılarını kaldırtarak yerine “Bayan Giyinme Odası” ve “Bay Giyinme Odası” tabelalarını astırdı.

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre, bu değişim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın konuşmacı olduğu ve Gaziantep Üniversitesi Mavera Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Geleneksel Sporlarımız ve Kültürümüz konulu söyleşide Özaydın tarafından “Hizmet” olarak katılımcılara duyuruldu. Özaydın, kent protokolünün yanı sıra, çok sayıda öğrencinin doldurduğu salonda bir sunum yaptı. Sunum sırasında ekrana, “Soyunma Odası Yazısının Giyinme Odası Olarak Değiştirilmesi” yazısı yansıtıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, birkaç ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rektör Özaydın'ı "Tam bir deli" diyerek şikayet etmişti. (HABER MERKEZİ)