Fatma Şahin mikrofon kapalı zannedip Erdoğan'a rektörü şikayet etti: Tam bir deli

Erdoğan'ın 25 Aralık'taki Gaziantep ziyareti sırasında Fatma Şahin'le yaşadığı mikrofon kazası sosyal medyaya düştü. Şahin Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın için 'Tam bir deli' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 25 Aralık'ta Gaziantep'teki toplu açılış töreni sırasında Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Arif Özaydın'ı şikayet ettiği ortaya çıktı. Erdoğan, açılış sırasında Gaziantep Üniversitesi'ne canlı bağlantı yaparak tören yerindeki AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile konuştu. Bakbak, Erdoğan'a “Gazi şehrimize hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanım” dedikten sonra Çocuk Hastanesi ile ilgili kısa bir bilgi verdi.

Bu sırada, Erdoğan yanındaki Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e doğru eğilerek, “Rektörden şikayetçi misiniz?” diye sordu. Mikrofonun açık olduğunu fark etmeyen Şahin de Erdoğan'ın sorusuna, “Çok kötü, çok kötü” diye cevap verirken Cumhurbaşkanı yeniden araya girerek, “Öyle mi?” diye ikinci soruyu yöneltti. Şahin de, “Tam bir deli” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Arif Özaydın, İlahiyat Fakültesi öğrencilerine mezuniyet töreni sırasında, “Bırakın bu işleri, gelin ticarete atılın” çağrısı yaptığı için tepki çekmişti. Özaydın'ın, iki kitabında intihal olduğu için YÖK'e şikayet edilmişti. 

Doç. Dr. Sedat Işıkay'a mobbing uyguladığı gerekçesiyle CİMER ve YÖK'e şikayet edilen Özaydın, 9 dekanı istifa ettirdiği, Turizm Uygulama Oteli adına alınan mobilya ve tefrişatı lojmanında kullandığı, doğrudan temin yoluyla çok sayıda ihale verdiği gibi iddialarla gündeme gelmişti.