Fatma Şahin'in 'Tam bir deli' dediği rektör: Ben hocayım ya

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Tam bir deli" diyerek şikayet ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Ayaydın "Ben ilgilenmiyorum bunlarla" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "Tam bir deli" diyerek şikayet ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın Oda TV'dan Hazar Şahsuvar'a konuştu. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 25 Aralık'ta Gaziantep'teki toplu açılış töreni sırasında mikrofonun açık olduğunu unutup Fatma Şahin'e “Rektörden şikayetçi misiniz?” diye sordu. Mikrofonun açık olduğunu fark etmeyen Şahin de Erdoğan'ın sorusuna, “Çok kötü, çok kötü” diye cevap verirken Cumhurbaşkanı yeniden araya girerek, “Öyle mi?” diye ikinci soruyu yöneltti. Şahin de, “Tam bir deli” dedi.

Rektör Arif Özaydın, Fatma Şahin'in sözlerine yönelik olarak "Ben ilgilenmiyorum bunlarla ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin" dedi. 

Hasip Şahin en solda, Arif Özaydın en sağda.

Arif Özaydın, Sedat Peker'e yakın isimlerden olan Hasip Şahin'le çektirdiği fotoğrafla ilgili soruları da yanıtladı: 

Siz Hasip Şahin ile görüştünüz mü? 

Tanımam ben, tanımam. Ben düzgün bir öğretim üyesiyim. Tanımam bilmem kimdir nedir. 

Fotoğrafınız var ama?

Çekerler fotoğrafı, ben bilmem benim iznim yok, tanımam etmem.

Karşılıklı oturup konuşuyorsunuz?

Hayır hayır sizle de konuşuyoruz sizle de çekseler ne olur. Yani biz insanız... Tanımam, etmem... İlişkimiz olmadı ben öğretim üyesiyim, dürüstçe namusluca hizmet etmeye çalışıyoruz. İlişkim yok, yani seninle de konuştuk şimdi fotoğrafımızı çekseler ne olur? Ben tanımam etmem. Ben hocayım işimize bakacağız. Öğrenci yetiştirmeye devam edeceğiz.