Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt: Karanlık, derin lobilerinizle savaşacağız

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın "İftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz" mesajına yanıt geldi: "Saha içinde ve dışında karanlık, derin lobilerinizle savaşacağız."

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de şampiyonluk yarışı her geçen gün daha da hızlanırken, lider Galatasaray ile 2 puan gerisindeki rakibi Fenerbahçe arasında saha dışında yaşanan mücadele de sertleşerek sürüyor. 

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Fenerbahçe'den sert yanıt geldi. 

23 Aralık 2020'deki "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" paylaşımını alıntılayan Fenerbahçe, Galatasaray kulübüne yanıt verdi: "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız! @GalatasaraySK"

GALATASARAY PROTESTO ETMİŞTİ

Sarı-kırmızılı taraftar, Antalyaspor maçının ilk 3 dakikasında Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında verilen penaltıyı protesto etmiş, Galatasaray'ın resmi sosyal medrya hesaplarından da Fenerbahçe ve TFF el sıkışma emojisiyle etiketlenerek şu paylaşım yapılmıştı: "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz! Her zamankinden daha yüksek sesle #KONSANTRASYON!”

(SPOR SERVİSİ)