Galatasaray tribününden sessiz Fenerbahçe protestosu

Galatasaray taraftarı, Antalyaspor karşılaşmasının ilk 3 dakikasında Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının 90+6 dakikasında verilen penaltıyı protesto ederek sessiz kaldı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lider Galatasaray ile yakın takipçisi Fenerbahçe kulüpleri arasında yaşanan tartışma, tribünde de kendine yer buldu. Sarı-kırmızılı taraftar, Antalyaspor maçının ilk 3 dakikasında Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında verilen penaltıyı protesto etti. 

Galatasaray, Süper Lig’in 27’nci haftasında sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Aslantepe'de oynanan maçın ilk düdüğün ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa karşılaşmasını uzatma dakikalarında verilen penaltıyla 2-1 kazanmasını 3 dakika sessiz kalarak protesto etti.

Öte yandan karşılaşma öncesinde Aslantepe'de Fenerbahçe göndermeli marşlar çalınırken, mücadele öncesi ısınmaya çıkan karşılaşmanın hakem kadrosu; Abdülkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta’ya Galatasaraylı taraftarlar ıslıkla tepki gösterdi.

TRİBÜNDE PANKARTLAR AÇILDI

DHA'nın aktardığına göre maçın başlama düdüğünden çok kısa bir süre önce “Galatasaray tek, siz hepiniz”, “Bu takım bu sene söke söke şampiyon”, “Şampiyon olduğumuzda da basiretiniz bağlanacak”, “Galatasaray’ın Galatasaraylı’dan başka dostu yoktur” pankartları açıldı.

KULÜPTEN TFF MESAJI

Ayrıca maç öncesi sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz! Her zamankinden daha yüksek sesle #KONSANTRASYON!” açıklamasını yaparak Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) el sıkışma emojisiyle etiketledi.

 

(SPOR SERVİSİ)