Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e yanıt: Yapabileceğim tek şey acil şifalar dilemek

Galatasaray Başkanı Cengiz'in kendisine yönelik açıklamasına yanıt veren Fatih Terim, "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisiyle sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan ve özür dilemesi halinde görüşebileceklerini söyleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yazılı açıklama ile yanıt verdi. 

Cengiz'in sözlerini üzüntüyle öğrendiğini belirten Terim, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı'nın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği talihsiz basın toplantısından, milyonlarca Galatasaraylı gibi ben de üzüntü ile haberdar oldum" ifadelerini kullandı.

Vereceğin yanıtla ilgili kamuoyundaki merakın farkında olduğunu ifade eden Terim, şöyle devam etti:

"Artık rutin bir hal alan ve zaman zaman kapalı kapılar ardında küçük gruplar özelinde, zaman zaman kamuoyu önünde açık şekilde tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlara vereceğim cevapların ne yönde olacağına ilişkin merakın farkındayım. Ancak, mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır. Saygılarımla." (HABER MERKEZİ)