İngiltere'ye önlük satan Selegna Tekstil: Şikayet almadık

İngiltere'nin güvenlik standartlarına uymadığı için depoda beklettiği 400 bin önlüğü satan Türk şirketi Selegna Tekstil: Herhangi bir şikayet almadık. Şirket olarak herhangi bir kusuru, profesyonel bir şekilde ele almaya hazırız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere hükümetinin geçtiğimiz ay satın aldığı ancak güvenlik standartlarına uymadığı gerekçesiyle bir depoda beklettiği  400 bin adet koruyucu önlüğü satan Türkiye merkezli Selegna Tekstil şirketi, suçlamaları reddetti. Şirketin sözcüsü Mehmet Düzen herhangi bir şikayet almadıklarını söyledi.

BBC'ye konuşan Düzen, sattıkları ürünler hakkında herhangi bir şikayet almadıklarını, İngiliz Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), Ankara'daki İngiltere Büyükelçiliği ya da İngiliz hükümeti yetkililerinin kendileriyle şikayet için temasa geçmediğini belirtti.

Düzen, "Önlüklerin kumaşı sertifikalı. Bütün ürünler sertifikalı. Bir sorun varsa, bir araştırma yapıp bize bildirebilirlerdi" dedi.

Düzen ayrıca, daha dün NHS ile temas halinde olduğunu ve önlüklerde bir sorundan bahsedilmediğini söylerken, Selegna Tekstil'in şirket olarak herhangi bir kusuru, profesyonel bir şekilde ele almaya hazır olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

İngiltere hükümeti, korona virüsüne karşı sağlık çalışanları için alınan 400 bin adet koruyucu önlüğün güvenlik standartlarına uygun olmadığı yönündeki haberleri dün akşam teyit etmişti. Önlüklerin, ülkedeki güvenlik standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle Londra'daki Heathrow Havalimanı yakınında İngiliz hükümetine ait bir depoda bekletildiği açıklanmıştı. (BBC Türkçe)

İngiltere: Türkiye'den alınan koruyucu önlükler standartlara uymuyorİngiltere: Türkiye'den alınan koruyucu önlükler standartlara uymuyor