Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na videolu yanıt

"Erdoğan başka bir devlet liderinin önünde para için eğiliyor" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski bir mitingindeki konuşmasını paylaştı. Erdoğan, "Biz rükuda, Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Erdoğan başka bir devlet liderinin önünde para için eğiliyor” sözlerine yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından “Kısa bir hatırlatma...” notuyla eski bir mitingindeki konuşmasını paylaştı.

Erdoğan, mitingdeki konuşmasında “Kardeşlerim, biz rükuda, Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz. Bunu böyle bilesiniz” ifadelerini kullanıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın Katar ziyaretine değinmişti.

Kılıçdaroğlu, “Bugün Karar gazetesinde Erdoğan’ın bir devlet adamının önünde eğilirken fotoğrafı vardı. Erdoğan başka bir devlet liderinin önünde para için eğiliyor. Bu benim gücüme gidiyor” demişti. (HABER MERKEZİ)