Creed'in dördüncü filmine hazırlıklar başladı

Film yapımcısı Irwin Winkler, Creed'in dördüncü filmini yapmayı planladıklarını söyledi. Winkler, Hollywood grevleri nedeniyle gecikmeler yaşadıklarını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Rocky" ve "Creed" filmlerinin yapımcısı Irwin Winkler, Creed serisinin 4. filmi için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

Haber sitesi Deadline'ın Los Angeles'ta düzenlediği panelde konuşan Winkler, "Creed IV'ü yapmayı planlıyoruz. Elimizde güzel bir hikaye var. Grevler nedeniyle biraz geciktik ama önümüzdeki sene ön yapıma başlarız" dedi.

AA'nın aktardığına göre Winkler, ana karakter Michael B. Jordan'ın üçüncü filmdeki gibi yeni filmde de yönetmen koltuğuna oturacağını kaydederek, "Çok iyi iş çıkardı. Kamera arkasında gayet rahattı" diye konuştu.

Yeni filmde Rock karakterini canlandıran Sylvester Stallone'un yer alıp almayacağına ilişkin ise bir açıklama yapılmadı.

Mart ayında vizyona giren "Creed III", uluslararası gişede 275 milyon ABD doları hasılat yaparak Creed serisinin en yüksek gişe rakamına ulaştı. (HABER MEREKEZİ)