Çıray'dan Metallica'lı protesto yorumu: Gezi'yi kirleten provokasyonlara benziyor

Boğaziçili öğrencilerin Metallica dinleyerek yaptığı rektör protestosuna İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray'dan tepki geldi. Çıray, öğrencilerin Metallica'dan "Master of Puppets" dinlediği görüntüleri paylaştı ve "Gezi'yi kirleten provokasyonlara benziyor" yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin atanmış rektör Melih Bulu'yu Metallica çalarak protesto etmesine tepki gösterdi. Öğrencilerin "Master of Puppets" (Kuklaların efendisi) dinlediği ve dans ettiği videoyu paylaşan Çıray, görüntüler için "Gezi'yi kirleten provokasyonlara benziyor" dedi.

"Hocam ironiyi anlamıyor bu millet. Direk ifade edin söyleyeceğinizi" yorumuna yanıt veren Çıray, "Hangi sebeple olursa olsun gösteri hakkı demokratiktir. Ama oradaki bayraklar neyi temsil ediyor? Gezi'de de bir süre sonra hangi bayraklarla provokasyon yapıldığını unutmayın!" ifadelerini kullandı.

AK Partili Prof. Dr. Melih Bulu dün Habertürk TV'de katıldığı programda kendisinin de Boğaziçili olduğunu söylemiş ve "Ben hard rock, Metallica dinleyen bir rektörüm" demişti. Bu söz üzerine Boğaziçili öğrenciler bugün okulda Metallica grubundan şarkılar çalarak Bulu'yu protesto etmiş ve istifaya çağırmıştı. (HABER MERKEZİ)