Ayşe Ateş: Bunun adı namertlik değil de nedir

"Geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi" diyen Akşener'e destek Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten geldi: Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "mertçe siyasi cinayet" açıklamasına destek verdi. 

Sivas'ta partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan Akşener, Sinan Ateş'in ailesini anlatırken "Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Onun için de hiçbirimiz korkmadık ama o çocuğun babasını katledenler torbacılar, torbacılar" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından Akşener'in tepki çeken konuşmasını alıntılayan Ayşe Ateş ise cinayetin ardından yaşadıklarını özetleyerek "Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?" diye sordu. 

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in paylaşımı şöyle: "Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?" (HABER MERKEZİ)