AK Parti'den SADAT'a ziyaret: 'Güzide kuruluşumuz...'

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, genel merkezi Beylikdüzü'nde bulunan SADAT’ı ziyaret etti. Ziyaretten fotoğraflar paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Beylikdüzü'nde Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye (SADAT) giderek, kurum önünde basın açıklaması yapmasının yankıları sürerken AK Parti'den kuruma bir ziyaret gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta SADAT’a giderek, “Seçimi gölgeleyecek bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Mustafa Günaydın’ın SADAT ziyaretindeki fotoğrafları yer aldı.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "İlçe başkanımız Mustafa Günaydın, ana muhalefet partisi liderinin baskın yapmaya kalktığı, bölgemizde faaliyet gösteren, milli ve manevi değerlere önem vererek savunma sanayii alanında ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eden güzide kuruluşumuz SADAT’ımızı ziyaret etti." (HABER MERKEZİ)