VİDEO

Abdullah Zeydan'la bir gün: 'Kürtler birleşirse talepleri karşılanır'

DEM Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Abdullah Zeydan, Özalp ve Saray ilçelerinde halkla buluştu. Gazete Duvar da Zeydan'ın sahada geçen bir gününe tanıktık etti.

VAN - Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler çalışmalarına ivme kazandırdı. Van’da DEM Parti Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal da yoğun bir tempoda çalışıyor. Seçim süreci, adaylar ve parti yöneticileri için yorucu olsa da Zeydan ve Şedal ilçe ilçe dolaşarak halkla buluşuyor.

Eşbaşkan adayları ilçe ziyaretlerine çoğu zaman birlikte katılsa da bazen aynı gün farklı ilçelerde yürütülen çalışmalarda yer alabiliyor. DEM Parti’nin Özalp ve Saray ilçelerine gerçekleştirdikleri ziyaretler ve seçim bürosu açılışlarına katılan Abdullah Zeydan’ın yolcuğuna Gazete Duvar da eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde DEM Parti Van İl Örgütü binasında toplanan partililerle birlikte Özalp ve Saray ilçelerinin yolunu tutan Zeydan, her iki ilçede de ilgiyle karşılandı.

Partisinin Van’da yeniden kazanacağına olan inancını dile getiren Zeydan, “Partimizin 81 ilde aday göstermesi, halkımıza ayrı bir moral kattı. Bu soğuk havaya rağmen halkımız adaylarını coşkuyla karşılıyor. Bu bizim sorumluluğumuzu da artırıyor. Bu kadar baskıya, zulme, tutuklamaya ve şiddete rağmen halkımız değerlerinden geri adım atmıyor” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)