Yukatel Denizlispor'a transfer yasağı geldi

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'a geçmiş dönem borçları nedeni ile transfer yasağı geldi. Yönetim, yasağa neden olan 4 milyon TL'lik borcu ödemek için kaynak arayışını sürdürüyor.

Denizlispor, Kosovalı genç forvet Veton Tusha ile resmi sözleşme imzaladı.
Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Yukatel Denizlispor'da yaşanan kriz derinleşiyor. Kulüp yönetimi, geçmiş dönemde görev yapan bazı teknik heyet ve futbolcuların parasını ödemediği için transfer yasağı geldi.

Alacaklarını tahsil edemeyen Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular Zeki Yavru, Olcay Şahan ve Adam Stachowiak’ın federasyona başvurmasının ardından kulübe transfer yasağı geldi.

Teknik ekip ve futbolculara toplam 4 milyon TL borcu bulunan yeşil siyahlı yönetim, geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı sponsorluk anlaşmasından gelen 3 milyon 750 bin TL’yi ise mevcut oyuncuların serbest kalmaması için kullanmıştı.

Kulübü alacaklarından dolayı FIFA’ya şikayet eden futbolcular boşa çıkmasın diye ödemeler yapılmıştı. Mali krizle boğuşan ve iş dünyasından destek beklediğini söyleyen yönetim transfer süreci tamamlanmadan yasağı kaldırmak istiyor.

TUSHA PROFESYONEL OLDU

Alt yapıdan alınan oyuncu ise transfer yasağı statüsüne girmeyen Denizlispor, Kosovalı genç forvet Veton Tusha ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada alt yaş kategorilerinde Denizlispor formasını terleten Tusha ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi.