Yeniden Refah Partisi ittifak kararını yarın açıklayacak

AK Parti heyetiyle görüşmesi sonrası Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimler için aldığı ittifak kararı yarın belli olacak. Partinin İstanbul'da aday çıkarması bekleniyor.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Yerel seçimlere 2 ay kala Yeniden Refah Partisi'nin kritik aday kararı yarın belli olacak.

İstanbul'da aday çıkarma kararını henüz vermeyen Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde kararını duyuracak.

Dün AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetleri bir araya gelmişti. Edinilen bilgiye göre görüşmede anlaşma sağlanamadı.  Partinin İstanbul’da aday çıkarması bekleniyor. Ancak AK Parti’den bu süreçte yeni bir adim gelmesi durumunda bunun değerlendirilebileceği kaydediliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç geçtiğimiz günlerde “Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz. 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ittifak arayışlarına ilişkin Yeniden Refah Partisi'nin görüş ve yaklaşımı Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan tarafından cuma günü saat 14.30’da İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacaktır” açıklamasını yapmıştı. Parti görüşme öncesi bu toplantıyı ertelemişti.

(HABER MERKEZİ)