Yeni 'Yüzüklerin Efendisi' filmi 'The War of the Rohirrim' ertelendi

Animasyon formatında çekilecek olan 'Yüzüklerin Efendisi' filmi 'The War of the Rohirrim', devam eden Hollywood grevi nedeniyle ertelendi. Film 2024'ün Aralık ayında vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Yüzüklerin Efendisi: The War of the Rohirrim" filmi sürmekte olan Hollywood grevi nedeniyle ertelendi. Miğfer Dibi’nin tarihini ele alan yeni film, Rohirrim’in efsanevi kralı Miğfer Tokmakel (Helm Hammerhand) karakterinin Gwathuirim olarak da bilinen Dunlendinglere karşı verdiği savaşı konu alıyor. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, normal şartlarda 12 Nisan 2024 tarihinde vizyona girmesi beklenen film, 13 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek.

Filmin seslendirme kadrosunda Brian Cox, Gaia Wise, Luke Pasqualino,  Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley gibi isimler yer alıyor. Miranda Otto ise hikayesini anlatıcısı olarak rol alıyor. 

'BAŞKA FİLMLER DE ERTELENMİŞTİ'

Hollywood grevi nedeniyle, "The War of the Rohirrim" filminin yapımcısı Warner Bros. Discovery'e ait olan  "Dune: Part Two" ve "Godzilla vs. Kong" filmleri de ertelenmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)