Vodafone CEO’sundan tribünlere destek: Gitmeyen bilmez ama hayattır...

Vodafone’un CEO’su Engin Aksoy, Beşiktaş tribünlerinde atılan “Hükümet istifa” sloganlarına destek verdi. Aksoy, "Tribüne gitmeyen bilmez ama tribün hayattır!” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Önce Fenerbahçe ardından Beşiktaş tribünlerinden yükselen “Hükümet istifa” sloganlarına Vodafone’un CEO’su Engin Aksoy'dan destek geldi.

Beşiktaş’ın ve takımın stadyumunun sponsorlarından Vodafone’un CEO’su Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tribüne gitmeyen bilmez ama tribün hayattır!” dedi. Aksoy, daha sonra hedef gösterilince hesabını kitledi.

Ne olmuştu?

25 Şubat Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçında sarı-lacivert tribünlerden “Hükümet istifa” sloganları yükselmişti. 26 Şubat Pazar günü ise İnönü Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerinden “Hükümet istifa” tezahüratları atıldı.

Beşiktaş, tribününden bu sesler yükselirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, attığı tweet’lerde futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istemişti. Ardından MHP lideri Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti. (HABER MERKEZİ)