Üniversite öğrencisi Çağlar 7. kattan düştü, iki polis gözaltında

Üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis arkadaşıyla gittiği bir başka polisin yedinci kattaki evinin balkonundan düştü. 2 polis gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, misafir olarak bulunduğu evin balkonundan düşerek, ağır yaralandı.

İlk ifadelere göre Çağlar, polis arkadaşı A.A. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti. İddiaya göre Sedefnur Çağlar sabah saatlerinde 7’nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü. Genç kızın düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedefnur Çağlar’ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi. Ağır yaralanan Çağlar, yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

'TELEFONUNA BAKMAK İSTEDİM, TARTIŞTIK'

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.A. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı.

Polis A.A. ifadesinde, Sedefnur Çağlar ile birlikte polis arkadaşının evine misafirliğe gittiklerini, sabaha karşı Sedefnur’un cep telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince tartıştıklarını ve aşağı atladığını iddia etti.

TANIKLAR: BAĞRIŞMALARI DUYDUK'

Diğer polis O.Ç. ve arkadaşı E.Ş. ise ifadelerinde olay sırasında uyuduklarını, bağrışmaları duyunca uyandıklarını, aşağıya baktıklarında genç kızı yerde gördüklerini söyledi. (KOCAELİ-DHA)