Üç gündür bir 'kıpırdanma' hisseden adamın kulağından böcek çıktı

Yeni Zelanda'da kulağında üç gündür bir hareketlilik hisseden ve sağır olma noktasında gelen bir adam doktora gittiğinde şaşkınlık geçirdi. Adamın kulağından hamam böceği çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Zelanda'da kulağında üç gündür bir 'kıpırdanma' hisseden adam, doktora gittiğinde şaşkına döndü. Auckland'da yaşayan Zane Wedding'in kulağından hamam böceği çıktı. Wedding, hamam böceğini bir hatıra olarak doktoruna hediye etti.

The Guardian'ın haberine göre, Wedding hareketleri ilk hissettiğinde kulağına su kaçtığını düşündü. Zira cuma sabahı yüzmeye gitmişti. Wedding, evde koltukta uyuyakaldığını, uyandığında ise kulağının tıkalı olduğunu ve bir 'kıpırdanma' hissettiğini anlattı.

Wedding, ilk gittiği doktorda yanlış teşhis kurbanı oldu. Burada kulağı yıkandı; antibiyotik alması ve kulağına saç kurutma makinesi tutması söylendi. Ancak "Bu müdahalenin hemen sonrasında daha kötü oldum" diyen Wedding, söz konusu kulağının sağır olduğunu ve uyuyamadığını belirtti.

Sonrasında gittiği uzman doktor ise şaşkınlığını gizleyemedi. Wedding, "Bakar bakmaz, 'Tanrım, galiba orada bir böcek var' dedi" diye konuşan Wedding, doktorun birkaç saniye içinde vakumlu bir cihaz ve cımbız kullanarak artık ölmüş olan hamam böceğini çıkardığını anlattı.

Wedding, çekirgeyi daha önceden bir kulaktan hiç böcek çıkarmadığını söyleyen doktoruna hatıra olarak verdi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler kulak hamam böceği