İşletmeler gece yarısı bir bir kapandı

Korona virüsü tedbirleri kapsamında toplu olarak bulunulan yerler bu gece yarısı kepenk indirdi. Polis ve zabıta da denetim yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı'nın korona virüsüne karşı bir genelge vermesi ile faaliyetleri durdurulan çoğu işletme gece yarısı denetlendi. Zabıta ve polis ekipleri kafe, lokantaları vb. yerleri kontrol ederek tebligatta bulundu.

Edirne'de kafe işletmecisi Hasan Durgut, "İnsan sağlığı her şeyden önce geliyor. Biz işletme olarak bunun tedbirlerini aldık almaya da devam ediyoruz. İşletmemizin ozon temizliğini de yapıyoruz" dedi.

Kahvehane işletmecisi Murat Baldıracı da alınan kararı uygun bulduklarını belirterek, 00.00 itibariyle işletmesini kapattığını belirtti.

Genelge kapsamında tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, spa ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulma kararı alınmıştı. (AA)

En radikal önlem: AVM ve lokantalar dışında tüm işletmeler için kapatma kararıEn radikal önlem: AVM ve lokantalar dışında tüm işletmeler için kapatma kararı