Resmi Gazete'de personel ilanları

Yargıtay, TÜBİTAK ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alacak. Başvurular İŞKUR'dan yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Resmi Gazete'nin bugün yayınlanan sayısında çeşitli kurumlar için alınacak personel ilanları yer aldı. Buna göre Yargıtay Başkanlığı sözlü sınavla güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadrolarına 33 işçi istihdam edecek. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı 10 engelli personel alacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ise kurayla lise mezunu 42 gemici ve 39 yağcı belirleyecek.

TÜBİTAK'ta Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere önlisans mezunu, engelli, üç memur, bir yönetici asistanı, altı teknisyen ve tekniker alınacak. Ankara ve Kocaeli'de görev yapacak personel için son başvuru tarihi 6 Aralık olarak belirlendi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ise ayrıca, lisans mezunu KPSS ile 25 deniz trafik operatörü, 12 mühendis ve 11 kaptan alımı yapılacak.

Yargıtay Başkanlığı'nın ilanına göre, 15 silahlı güvenlik görevlisi ve 18 temizlik personeli alımı için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Şartları uyan adaylar, 2-6 Aralık tarihleri arasında Ankara İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresindeki "iş arayan" linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabilecek. Başvuru işleminde sadece Ankara'da ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecek. (HABER MERKEZİ)