Karamollaoğlu: AK Parti yüzde 10'a muhtaç hale gelecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarına, "Ekonomimiz uçuşa geçmiş de havada da nereye ineceğini bilemiyor!" sözleriyle tepki gösterdi. 'Cumhurbaşkanı yüzde 40'la seçilsin' önerisi için de "AK Parti yüzde 10 barajına muhtaç hale gelecek" yorumunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Partili Faruk Çelik'in ' Cumhurbaşkanı yüzde 40'la seçilsin' önerisine bir tepki de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi. Karamollaoğlu "Yüzde 40'ı fazla söylemişler, AK Parti yüzde 10 barajına muhtaç hale gelecek. Bir kişiye bütün yetkileri verirseniz halkın iradesini yansıtamazsınız" dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ekonomiye ilişkin açıklamalarını da eleştirdi.

"Sayın bakan kimi ikna etmeye çalışıyor?" diye soran SAADET lideri, şu açıklamada bulundu: "Ekonomimiz uçuşa geçmiş de havada da nereye ineceğini bilemiyor! İsraftan vazgeçmeniz gerekiyor. Üretim artmadan işsizlik oranı düşmez. Türkiye’nin ekonomide reforma değil anlayış değişikliğine ihtiyacı var. Kendileri gibi düşünmeyenlerin hepsi hain. Sizin karşınıza geçenler size düşman olduğu için değil sorunlarını çözemediğiniz için karşısınıza geçiyor. İnsanlar borçla ev, araba aldılar, hacca gittiler, düğüne gittiler. Borca dayalı bir ekonomi çökmeye mahkûmdur."

(HABER MERKEZİ)