Yeşilçam fotoğraflarıyla süslü bu minibüse binenler ineceği durağı kaçırıyor

Tekirdağ'da bir minibüs şoförü, aracının içini Yeşilçam sanatçılarının fotoğraflarıyla kapladı. Yolcular seyahat sırasında nostalji yaşadığını söylerken, şoförün tasarımı müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençliğinde İstanbul'da film setlerinde çalışan ve şu an Tekirdağ'da minibüs şoförlüğü yapan Barış Köleci, minibüsünü Yeşilçam oyuncularının fotoğraflarıyla süsledi. Köleci, bazı yolcuların fotoğraflara bakarken ineceği durağı kaçırdığını söyledi.

Yeşilçam film müziklerinin çaldığı ve Türkan Şoray, Tarık Akan, Adile Naşit, Kemal Sunal gibi sanatçıların fotoğraflarının yer aldığı minibüste nostalji yaşandığını söyleyen Köleci, yolcuların fotoğraflarla ilgili sık sık soru sorduğunu aktardı. Döneme ait bin 500'e yakın fotoğrafı olduğunu söyleyen Köleci'nin yolcularından Hasan Çevik "Eğer acil bir işim yoksa, nostaljiyi yaşayabilmek için bu minibüsü özellikle bekliyorum" dedi.

Yolcular minibüste nostalji yaşadıklarını söylerken, minibüs sahibi Köleci'de kendisine soru sorulmasının ve fotoğraflarla ilgilenilmesinin hoşuna gittiğini belirtti. (TEKİRDAĞ/AA)

.

.