İzmir'de seyir halindeki otobüs yandı

İzmir'den Çeşme'ye yolcu almaya giden otobüs hareket halindeyken yandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir-Çeşme Otobanı'nda seyir halindeki otobüste yangın çıktı. İzmir'den Çeşme ilçesine gitmekte olan Baba Tur'a ait otobüsün motor bölümü henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Gece saatlerinde yaşanan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Sürücüsünün yol kenarına yanaştırdığı otobüs, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangın başladığı sırada otobüste bulunan Güngör Bulut, olay sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, turizmcilikle uğraştıklarını ve Çeşme'ye yolcu almaya gittiklerini söyledi.

Olay yerinde gazetecilere açıklama yapan Bulut, "Her şey normaldi. 10 yıldır yakıt aldığımız yerden mazot aldık ve İzmir'den yola çıktık. Duman, koku olunca durduk, kaputu açtık. Alev almaya başlayınca söndürmeye çalıştık. Yoldan geçenler de yardım etti. Otobüste yolcu yoktu. Zarar mala geldi, Allah'tan cana bir şey olmadı" dedi.

BİR HAFTA İÇİNDE ÜÇÜNCÜ OTOBÜS YANGINI

İzmir'deki yangın bu hafta çıkan üçüncü otobüs yangını oldu. Daha önce de Balıkesir ve Manisa'da otobüsler seyir halindeyken yanmıştı. (İZMİR/AA)

Otobüslerdeki yangınların sebebi aşırı elektronik ekipman kullanımı mı?Otobüslerdeki yangınların sebebi aşırı elektronik ekipman kullanımı mı?