Ankara'da kaza: 2 ölü

Lastik değiştirmeye çalışan 2 belediye çalışanına TIR çarptı. Çalışanlar hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da lastik değiştirmeye çalışan belediye çalışanlarına TIR çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Keçiören Belediyesi bünyesinde çöp nakil hizmeti sunan özel bir şirkete ait TIR'ın lastiği patladı. Kuzey Ankara Çevre Yolu'nun Batıkent ayrımını geçtikten sonra TIR'ı güvenlik şeridine çeken sürücü Özgür Kirişçi, belediye görevlilerini arayarak yardım istedi. Kamyonetle belediyenin Ovacık'taki şantiyesinden yola çıkan Mehmet Çalar ve Ercan Sarıtaş, Kirişçi'nin yanına gelerek patlayan lastiği değiştirmek için çalışmaya başladı.

Bu sırada arkadan gelen Ahmet Koç'un kullandığı TIR, güvenlik şeridine girerek park halindeki kamyonete çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyonet önünde duran çöp nakil aracına arkadan çarparken, TIR ise lastik değiştirmeye çalışan Çalar ve Sarıtaş ile kamyon sürücüsü Kirişçi'yi altına aldı.

Kazada Mehmet Çalar ve Ercan Sarıtaş olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan çöp nakil kamyonunun şoförü Özgür Kirişçi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ağır yaralı olarak Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken Ahmet Koç jandarma ekiplerince gözaltına alındı. (ANKARA/AA)

Etiketler kaza belediye Ankara tır